Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

25 oktober 2017 - Frukost: Motivation och flow

När vi är motiverade av inre drivkrafter kan vi i gynnsamma situationer hamna i ett tillstånd av Flow. Flow uppstår när det råder perfekt balans mellan svårighetsgrad och förmåga. I sådana situationer är vi fullt koncentrerade på uppgiften och får utlopp för vår kreativa energi. Flowtillståndet har visat sig vara ett lyckligt och djupt belönande tillstånd. Under frukosten utvecklas begreppet Flow och dess koppling till motivation och kreativitet. Vilka är kännetecknen på Flow? Hur kan en organisation stödja kreativitet och Flow? För mer information och anmälan.

För information och anmälan.

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling