Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

6-7 november 2017 - Strategisk kompetensförsörjning, 2 dagar

Utbildningen riktar sig till dig som står inför att arbeta strategiskt med kompetensförsörjning. Under dagarna presenteras två olika strategier för att ta sig an dessa frågor: dels ett spår som fokuserar på de produktionskritiska kompetenserna och som syftar till att skapa en helhetsbild av verksamhetens centrala kompetenser; dels ett spår som fokuserar på de utvecklingskritiska kompetenserna och som tar sin utgångspunkt i utvecklingsbehoven. Till dessa spår presenteras ett antal hjälpmedel/analysredskap som kan användas av HR, chefer och medarbetare i arbetet med verksamhetens kompetensförsörjning.

Läs mer om utbildningen här.

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling