Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

5 oktober 2017 - Att leda och styra den agila organisationen

Vår omvärld idag är mer turbulent och osäker vilket innebär ett högt förändringstryck på dagens organisationer. Samtidigt som behovet av flexibilitet och anpassningsbarhet ökar ser vi tendenser till en allt mer byråkratisk och rigid styrning. Hur kan vi bryta trenden och skapa mer agila, dvs flexibla och rörliga, organisationer som klarar av att anpassa sig till omvärldens förändringar. Hur kan HR bidra till att skapa agila organisationer och främja det agila ledarskapet?

Läs mer om programmet här

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling