Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

HR & Medarbetarskap

Vi stödjer HR-funktioner i deras förändrings- och utvecklingsarbete. Detta sker genom utbildnings- och utvecklingsinsatser med fokus på chefer, ledare och medarbetare, och genom riktade uppdrag, forskningsarenor och professionella nätverk inom områden som:

●  Strategisk kompetensförsörjning
●  Hållbar ledarutveckling
●  
Professionellt medarbetarskap
●  
Team- och grupputveckling

Uppsala HR-Arena

En mötesplats för chefer och specialister inom HR som söker utveckling tillsammans med forskare och erfarna kollegor. Läs mer om Uppsala HR-Arena

Cranet-studien

Sedan starten är IPF Sveriges representant för Cranet-studien, världens största internationella HRM-nätverk som över tid följer trender inom HRM tillsammans med ledande forskare i ett 40-tal länder världen över. 

Årets HR-forskning

Förutom att genomföra egna forskningsprojekt, stödjer vi också aktivt kunskapsspridning och samverkan inom HR och medarbetarskap. Ett exempel är vårt engagemang för Utmärkelsen årets HR-forskning som årligen delas ut för ett framträdande bidrag till forskningen inom HR-området.

Tillbaka till föregående sida

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling