Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

IPF-dagen den 27 oktober

Med Alice i Kaordien! Vi fångar personen i situationen där kaos och ordning balanserar. Tillsammans utforskar vi vad som väger tyngst: struktur eller person? Digitalisering, effektivisering och slimmade organisationer är starka trender som utmanar arbetet mot större tillit och förtroende till professionen. Är det viktigare att bygga hållbara strukturer för att balansera kaos och ordning i en starkt föränderlig värld, eller behöver vi fokusera mer på robusta, mogna personer som bringar jämvikt i osäkerheten genom sin förmåga att agera? Välkommen till årets IPF-dag där Underlandets Alice tar plats i Kaordien och vi utforskar vad som väger eller borde väga tyngst för att möta osäkerhet och utmaningar – struktur eller person?

Läs mer om IPF-dagen!


Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling