Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

Ledarutveckling

Vi erbjuder interna chefs- och ledarprogram som skräddarsys i samråd med uppdragsgivaren och genomför även några öppna program och utbildningar. Vi arbetar även med utveckling av ledningsgrupper samt individuellt coachstöd. Vi har också ett samarbete med Uppsala universitet när det gäller att genomföra chefsprogram som ger akademiska poäng.

●  Chefs- och ledarutveckling
●  Ledningsgrupper 
●  Mytodrama
●  Individuell handledning och coaching
  Utvecklande ledarskap och Indirekt ledarskap (UL och IL)

Vi kan också hjälpa till med moderatorsuppdrag inom olika teman.

IPF har ramavtal med ett flertal organisationer inom chefs- och ledarutveckling, ledningsgruppsutveckling, coachning och handledning, bl a med Kammarkollegiet (Ramavtal Managementtjänster - Utveckling chef och grupp samt kompetensförsörjning för myndigheter), Regeringskansliet, Skolverket, Sveriges Kommuner och landsting (Toppledarprogrammet), Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen, Luleå Tekniska Universitet, Stockholms Läns Landsting och Försvarets materielverk.

Vi bedriver också ett antal forskningsprojekt inom ledarskapsområdet. Ett av dessa behandlar vardagens ledarskap, det vill säga vad chefer faktiskt gör på dagarna och hur de hanterar praktiska dilemman. Ett annat projekt handlar om ledningsgrupper och fokuserar på väl fungerande kommunikationsmönster. 

Läs mer om IPFs forskning.

Tillbaka till föregående sida

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling