Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

Organisationsutveckling

Vi skräddarsyr gärna konsultinsatser för att hjälpa organisationer att iscensätta och komma vidare med sitt förändringsarbete. Vi utvecklar även ledningsgrupper, arbetsgrupper och team för att utveckla organisationen och stödjer chefs- och ledartillsättningar med utgångspunkt från verksamhetens behov.

 Förändringsledning
●  Ledningsgruppsutveckling
●  Team- och grupputveckling

Vi genomför också flera spännande forskningsprojekt inom organisationsområdet just nu. Ett av projekten handlar om hur verksamheten bör organiseras framöver i ett antal större industriföretag. Ett annat projekt handlar styrning och motivation i ett statligt verk. Läs mer om vår forskning här.

Vi arbetar även med organisationsanalyser av olika slag. Läs mer om våra tjänster inom utredning och analys här.

Vi kan också hjälpa till med moderatorsuppdrag.

Tillbaka till föregående sida

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling