Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

Skräddarsydda insatser

Tjänster

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster inom chefs- och ledarutveckling, grupputveckling, medarbetarutveckling, ledningsgruppsutveckling, organisationsutveckling och individuellt ledarstöd och coachning. Vi arbetar även med uppdrag inom praktiknära forskning. Det kan du läsa mer om på vår sida om Forskning.

Största möjliga utbyte

En skräddarsydd utvecklingsinsats skapar en möjlighet att adressera organisationens specifika behov. Vi skräddarsyr insatser för individer, grupper och organisationer, och har också tagit fram särskilda upplägg med fokus på situationen i olika branscher, sektorer eller regioner. Vi står för en verksamhetsnära orientering, ett akademiskt förhållningssätt och en inspirerande pedagogik. Med denna utgångspunkt i varje uppdrag möjliggörs verklig och hållbar utveckling i uppdragsgivarens verksamhet.

Systematiskt arbetssätt

Vi för alltid en nära, djup och kontinuerlig dialog med uppdragsgivaren, före, under och efter en insats. Detta för att säkerställa en hög kvalitet och kundnytta hos individen och i organisationen. Vi tar oss an varje uppdrag utifrån fyra huvudperspektiv:  
1)  Önskvärda effekter – vad vill kunden ska ha hänt efter genomförandet?   
2)  Deltagarperspektivet – vad vet vi om person, situation och uppdrag?   
3)  Pedagogisk ingång – finns särskilt lämpliga angreppssätt att utgå ifrån?  
4)  Verksamhetskoppling – tydlig koppling mellan insats och deltagarens vardag

.

Resultat och uppföljning

Vår målsättning i varje uppdrag är att aktivt bidra till uppdragsgivarens måluppfyllelse på kort och lång sikt, till ökad växtkraft för individ och organisation samt till ökad motivation i det dagliga arbetet. Vi följer upp våra skräddarsydda insatser kontinuerligt och i nära dialog med uppdragsgivaren, under och efter insatsens genomförande, för att säkerställa att önskvärda effekter uppnås - så att insatsen skapar verkligt resultat och en grund för fortsatt utveckling. För mer information om våra skräddarsydda insatser, kontakta Charlotte Winberg tel 018-57 20 66018-57 20 66 eller 070-399 41 46070-399 41 46.

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling