Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Vi sätter forskning i arbete & skapar värde i kundens verksamhet sedan 1986

Utbildningar och seminarier

IPF anordnar varje år ett antal öppna utbildningar och seminarier inom organisation, ledarskap och HRM. Gemensamt för dessa olika aktiviteter är att de har en verksamhetsnära utgångspunkt, en tydlig akademisk förankring samt en inspirerande pedagogik. Våra öppna insatser omfattar följande områden:

Vi kan också hjälpa till med moderatorsuppdrag.

IPF har ramavtal med ett flertal organisationer inom chefs- och
ledarutveckling, ledningsgruppsutveckling, coachning och handledning, bl a med Kammarkollegiet (Managementtjänster - Utveckling chef och grupp samt kompetensförsörjning för myndigheter), Regeringskansliet, Skolverket, Sveriges Kommuner och landsting (Toppledarprogrammet), Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen, Luleå Tekniska Universitet, Stockholms Läns Landsting och Försvarets materielverk.

Har du frågor kontakta gärna Charlotte Winberg tel 018-57 20 50.

Tillbaka till föregående sida

Om IPF

IPF - Institutet för Personal- och Företagsutveckling vid Uppsala universitet bildades 1986. Vi är ett samverkansnav inom organisation och ledarskap där praktik möter forskning för kunskapande, utveckling och lärande möten. Vi utvecklar chefer och ledare, stödjer organisationer i förändring, bedriver praktiknära forskning och erbjuder kvalificerade fora för erfarenhetsutbyte.

Kontakta oss / Information

Bredgränd 18  |  753 20 Uppsala
Telefon 018-57 20 50 |   info@ipf.se

© IPF Institutet för Personal-& Företagsutveckling